"وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍۢ ۚ قَلِيلًۭا مَّا تُؤْمِنُونَ
dan Al quran itu bukanlah perkataan seorang penyair. Sedikit sekali kamu beriman kepadanya." (QS. AL HAAQQAH:41)

SINI KAMU URANG

Sabtu, 12 Disember 2009

mr. aki d sarang lagi...


gambar ini tersibar bukan alang2 ketika pak lah menjadi pm ...pak lah d kata abis2an dengan macam2 bahasa dan tangapan oleh para pambangkang dan para pembulug, kalau pak lah pun d cakap dengan macam2 pangilan dan galaran....apa inda buli kita cuit2 datuk masidi sikit2 dengan gambar yg mr. aki dapat dari album facbooknya...apa dia malaikat dan pak lah ini antu ? sampai ada urang yg mara2 dengan mr. aki hanya karana gambar yg mr. aki kasi pos ....dan minta si DINAKAN supaya buluk mr. aki ini d kasi sinarai hitamkan....dia kata juga yg mr. aki ini jaga tapi kain urang...kalau para pambaca lihat bukuk2 d samananjung yg sukung karajaan dan pambangkang baru kamu tau.....lebi turuk dari buluk mr. aki d mana gambar2 d kasi tukang tukar ini dan sabagainya ...tapi inda pulak yg tukang cakap ini minta pm kasi sinarai hitam buluk2 ini.....sabulum kasi jatu ukuman bagus keliling dulu dunia buat parbandingan buluk mr. aki dan yg buluk2 yg lebi turuk.


ada juga mangandaikan komin2 d suara anak marudu itu karaja mr. aki ....sial butul tangapan itu, mr, aki tau yg buat tangapan itu kawan2 juga...tapi kamu ingat aaaaaaaaaa jangan tuduh2 sambarangan...buruk padanya...jangan main2 kamu sala urang ini.

2 ulasan:

  1. kalau mr.aki bercakap benar, benar la jadinya. Sama-sama fikirkan apa yang baik dan patut. Apa platform pun, perjuangan boleh diteruskan. Tidak perlu melatah kalau mr.aki tahu di pihak yang benar.

    BalasPadam

Kamu buli cakap apa saja kamu suka tapi tangung sendiri aaaaa mr. aki inda bartangungjawab...

Klik player di bawah untuk mendengar siaran CAHAYAFM