"وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍۢ ۚ قَلِيلًۭا مَّا تُؤْمِنُونَ
dan Al quran itu bukanlah perkataan seorang penyair. Sedikit sekali kamu beriman kepadanya." (QS. AL HAAQQAH:41)

SINI KAMU URANG

Khamis, 14 Mei 2009

Bukan Aku Inda Sayang

sapanjang parjalanan mr. aki d bumi ini banyak juga mr. aki buat kajian antaranya pasal ini pati UMNO hampir 99% mereka sadar bahawa kamajuan nagara karana sumbangan ini UMNO dan kawan2 BN ... manakala yg lain bila d tanya inda manjawab.. diam2 kalau d tanya, manjawab tapi ikut kapala angin dia saja, manjawab ikut2 cakap urang..indada pandirian ( hujah ) manjawab mara2 mangamuk, manjawab dengan ikhlas dan jujur..yang inilah mr.aki kata 99% mangaku kabaikan ini UMNO.. inda kira bangsa, inda kira bahasa...


yang inda suka pulak karana d sababkan sikap YB2 , sikap urang kanan YB2, sikap pagawai2 YB2 pokoknya parangai mereka bikin maluat...bila berurusan, bila mau jumpa, bila buat janji...tapi semua inda d buat, inda d lakasana, inda serupa bikin...jadi rakayat bosannn.. akhirnya mulut inda tahan kasi kaluar parangai mereka... ini antaranya. yg paling turuk ada tukang cop urang.. ini urang kita, ini bukan urang kita..ini itu ini.. las2 urang kita butul2 d kata bukan urang kita..budu butul.


1 ulasan:

  1. bro... umno semakin parah kalau tidak melakukan perubahan secara besar-besaran,rakyat khasnya rumpun melayu di malaysia ini masih sayangkan umno, cuma sekarang ini orang umno dilihat tidak sayang pada umno... kalu orang-orang kuat umno masih berperangai macam ini, umno akan hancur binasa, mereka-mereka yang sayang pada umno dulu akan lari meninggalkan umno.

    BalasPadam

Kamu buli cakap apa saja kamu suka tapi tangung sendiri aaaaa mr. aki inda bartangungjawab...

Klik player di bawah untuk mendengar siaran CAHAYAFM