"وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍۢ ۚ قَلِيلًۭا مَّا تُؤْمِنُونَ
dan Al quran itu bukanlah perkataan seorang penyair. Sedikit sekali kamu beriman kepadanya." (QS. AL HAAQQAH:41)

SINI KAMU URANG

Jumaat, 26 April 2013

JUAL TAHIKKK BIKIN KASI MAKAN ANAK BINI ?

Dulu diuranglah paling bising dan paling kedapan .. batariak hidup PKRRRR, hidup Anuarrr, 
REFORMASI dan segala slogan keramat .. inda cukup itu sana sini ceramah dan menulis pasal kejahatan UMNO .. pada mereka UMNO lebih busuk dari tahikkk dan segalanya .. sikarang ini mereka inilah pencacai dan penjilat tahikk, badukang butul manusia ini.

kamu urang inda tahu kenapa diurang keluar kan ? kemarin aki mendapat tel daripada sandakan bagi tau dia sedang berurusan dengan petualang ini .. urusan harga kemasukan diurang ke BN .. kawan aki lagi setiap diurang minta lima ratus ribu seorang ..tapi kawan aki bilang kasi muralah bah..jam 4 petang kawan aki tel lagi dia bilang tingok dan dengar berita jam 5 .00 petang aaaaaaa diurang akan buat sidang akhbar kata kawan aki ..Sikarang butul2 diurang menjualkan diri semata-mata duittttttttttttttttttt

pejuang ini macam bagus masuk dalam tung sampah ..biarkan umur diurang memindik dan membusuk dalam tung sampah... kamu jangan hairan aaaaaaaaaaa kalau ada lagi .. sabahhhhh bah terkanal lumpat dan jual.


PRU-13: Lagi pemimpin cabang PKR Sabah keluar parti

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Pilihan_Raya/20130425/px_76/PRU-13-Lagi-pemimpin-cabang-PKR-Sabah-keluar-parti#ixzz2RUw3hKvv 
© Utusan Melayu (M) Bhd 


KOTA KINABALU 25 April - Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Sabah menerima tamparan hebat menjelang Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13), 5 Mei ini, apabila empat ketua cabang dan seorang timbalan ketua cabang PKR keluar parti untuk menyertai UMNO.
Mereka ialah ketua cabang PKR Sandakan, Mazhry Nasir, ketua cabang PKR Kota Belud, Saidil Simoi, ketua cabang PKR Kalabakan, Irianshah Yunus, pemangku ketua cabang PKR Putatan, Abdul Zainal Atin dan timbalan ketua cabang PKR Batu Sapi, Zainuddin Hassan.
Mereka mengumumkan keputusan mereka pada sidang media yang dihadiri oleh Setiausaha Perhubungan UMNO Negeri, Datuk Seri Yahya Hussin, yang juga Timbalan Ketua Menteri dan Setiausaha Barisan Nasional (BN) Negeri, Datuk Abdul Rahman Dahlan di Bangunan UMNO di sini, hari ini.
Sambil mengalu-alukan keputusan menyertai UMNO, Yahya berkata pendirian mereka adalah bijak selepas menyedari hanya kerajaan BN sahaja yang mampu membela nasib rakyat.
Beliau berkata keputusan itu menunjukkan ketua cabang PKR berkenaan sudah hilang kepercayaan terhadap perjuangan parti pembangkang itu di Sabah.
Dalam pada itu, Mazhry berkata keputusan keluar parti itu dan menyertai UMNO dibuat tanpa didesak atau didorong oleh mana-mana pihak.
Saidil, yang juga pengarah Buku Jingga PKR Sabah, berkata beliau membuat keputusan itu selepas menyedari perjuangannya selama ini bersama parti pembangkang itu adalah kosong dan sia-sia sahaja. - BERNAMA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kamu buli cakap apa saja kamu suka tapi tangung sendiri aaaaa mr. aki inda bartangungjawab...

Klik player di bawah untuk mendengar siaran CAHAYAFM