"وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍۢ ۚ قَلِيلًۭا مَّا تُؤْمِنُونَ
dan Al quran itu bukanlah perkataan seorang penyair. Sedikit sekali kamu beriman kepadanya." (QS. AL HAAQQAH:41)

SINI KAMU URANG

Isnin, 28 September 2009

momisak oku kimbagu ...


( sumber gambar) http://minaq-jinggo.fotopages.com/ULASAN MR. AKI - mau jawap apa kan...kalau butul2 punya cerita. Bagus diam2 atau latak jawatan saja bah... sami ini mau jadi dewa hindu mangkali, lain cerita pulak dengar2 urang muda ini ( gambar atas ) akan maraun kampung2 inda lama lagi .... sasarannya d sabah, bah ngam itu...masuklah kampung2 tingok bagai mana kadaan urang kampung...lapas itu kasi tariak menteri2 yang buta mata dan buta ati.....cilaka butul inda tingok urang kampung.Samy Vellu enggan komen

KUALA LUMPUR 27 Sept. - Presiden MIC, Datuk Seri S. Samy Vellu mengambil sikap berdiam diri terhadap kenyataan sinis bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad semalam mengenai cadangan pemimpin parti kaum India itu untuk bercuti.

Samy Vellu ketika dihubungi Utusan Malaysia juga langsung tidak mahu memberi sebarang kenyataan kepada media mengenai perkara itu.

"Saya tidak mahu komen apa-apa tentang itu," katanya di sini hari ini.

Semalam Dr. Mahathir secara sinis menyarankan Samy Vellu supaya mengambil cuti daripada bertugas sebagai Presiden MIC selama 20 tahun dan bukannya dua bulan sahaja.

Dr. Mahathir berkata, Samy Vellu sepatutnya sudah tidak memegang jawatan itu lagi kerana sudah berada di situ selama 30 tahun.

Kata bekas Perdana Menteri itu, keengganan Samy Vellu melepaskan jawatannya itu hanya akan menimbulkan kebencian ramai orang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kamu buli cakap apa saja kamu suka tapi tangung sendiri aaaaa mr. aki inda bartangungjawab...

Klik player di bawah untuk mendengar siaran CAHAYAFM