"وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍۢ ۚ قَلِيلًۭا مَّا تُؤْمِنُونَ
dan Al quran itu bukanlah perkataan seorang penyair. Sedikit sekali kamu beriman kepadanya." (QS. AL HAAQQAH:41)

SINI KAMU URANG

Isnin, 22 Jun 2009

Parti mewah anak Sultan Brunei

ULASAN MR. AKI- Ketika manusia lain mati kalaparan, mati inda cukup bitamin, mati cari makanan... gulungan kaya raya barabis buang duit, untuk kasi puas nafsu buas mereka. Dengan perampuan yang cantik2... bikin OTIRAGAN anu2 lalaki.. dan gulungan manusia kaya ini pulak, inda nampak urang2 mati kalaparan d sekitar mereka ... tapi inda apa biarkan urang2 kaya katawa, biarkan urang2 kaya mati atas parut wanita cantik ... tapi satu saat bila kamu mampus..., lebai2 dan manusia barjangut ini juga kamu cari ... kasi urus mayat, kasi mandi, kasi kapan, kasi sambahyang dan kasi gali lubang kubur kamu ... wahai urang2 kaya, sadarlah kamu dengan duit bertimbun-timbun sedikit pun inda buli kamu bawa mati...!!!

janganlah batambirang d situ .. !!!GAMBAR menunjukkan Putera Azim (kiri) bersama adiknya, Puteri Fadzillah, Puteri Azemah dan Putera Mateen.


LONDON - Putera Azim iaitu anak pemerintah Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah menganjurkan parti mewah yang dihadiri bintang-bintang Hollywood dan selebriti, lapor sebuah akhbar semalam.

Menurut penjual bunga tempatan, bil untuk pelbagai jenis bunga yang dihantar ke parti itu adalah sebanyak £70,000 (RM410,766).

Bagaimanapun, beberapa selebriti kelas A menghadiri parti itu yang diadakan di Hotel Stapleford Park House di Leicestershire yang dimiliki oleh ibu Putera Azim, Mariam Aziz iaitu bekas isteri Sultan Hassanal Bolkiah.

Antara selebriti yang dipercayai hadir dalam parti itu ialah Sophia Loren, Faye Dunaway, Ursula Andress dan Joan Collins.

Tetamu lain termasuk Jerry Hall, Mariah Carey dan Janet Jackson.

Parti itu yang diadakan baru-baru ini dihadiri oleh 230 tetamu.

Penyanyi yang melakukan persembahan ialah Chaka Khan dan kumpulan muzik jaz iaitu Incognito.

Menurut pihak pengurusan kedai bunga Vass, sebanyak 12 kakitangan diperlukan untuk menyediakan dan menghantar sejumlah bunga dengan kos £70,000.

Namun, jurucakap Putera Azim iaitu Jeff Allen menafikan harga bunga itu mencecah sehingga £70,000 dan menganggapnya sebagai tidak tepat.

Jurucakap itu turut menafikan bahawa sebahagian selebriti dibayar untuk menghadiri parti tersebut.

Bagaimanapun, Allen mengesahkan beberapa tetamu diberikan tiket penerbangan percuma tetapi tidak kelas pertama.

Turut hadir dalam parti itu ialah adik Putera Azim iaitu Putera Mateen, Puteri Azemah dan Puteri Fadzillah.

Jurucakap itu menganggap majlis itu merupakan parti keluarga dan menafikan ia sebagai satu pembaziran.

Allen enggan menyatakan kos parti itu tetapi berkata: "Ia merupakan parti yang hebat dan setiap orang berasa gembira." - Agensi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kamu buli cakap apa saja kamu suka tapi tangung sendiri aaaaa mr. aki inda bartangungjawab...

Klik player di bawah untuk mendengar siaran CAHAYAFM