"وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍۢ ۚ قَلِيلًۭا مَّا تُؤْمِنُونَ
dan Al quran itu bukanlah perkataan seorang penyair. Sedikit sekali kamu beriman kepadanya." (QS. AL HAAQQAH:41)

SINI KAMU URANG

Sabtu, 26 Disember 2009

INGATTTTTTTT

Gambar; http://minaq-jinggo.fotopages.com/

wahai para pembuhung dan para munapik sekalian ingatlah satu masa nanti saya akan buka pembuhungan kalian.... ingatlah !!!

dalam islam keadilan wajip d tagakkan, dalam islam membila diri adalah wajip...tapi kanapa inda berlaku adil ? inilah mangkali yang d cakap oleh tokoh agama yg tersohor ini ( dr. yusup atas ) demikian juga barlaku pada mr. aki ......cuma tungu saja malatup, lama mr. aki pikir2 dan timbang2 tapi keadilan d kasi tapuk2 oleh pemimpin2 kecil ini...bukan inda sabar. sabar berbuat kebaikan itu wajip tapi sabar melihat kemungkaran itu inda ngam....Tuhan amat murka, dosa basar inda menantang kemungkaran. Ingat2lah kita semua yg masi idup ini barlaku adillah meskipun balakun2 inda apa...lama2 ikhlas, jangan balajar main pulitik kutur dan main tikam2 ....balajarlah kita manganal mana satu kawan dan lawan. SEMOGA 2010 SEMUA KITA MENJADI MANUSI2 BAIK.

1 ulasan:

  1. Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

    BalasPadam

Kamu buli cakap apa saja kamu suka tapi tangung sendiri aaaaa mr. aki inda bartangungjawab...

Klik player di bawah untuk mendengar siaran CAHAYAFM